joi, 28 ianuarie 2016

Conștiință, vibrații și ascensiune

Toți acești termeni au fost creați de oameni pentru a delimita nivelul de evoluție la care a ajuns un suflet.

Dintre termenii de mai sus, ascensiunea este singurul termen legate exclusiv de planul fizic.
Capcana în care se poate cădea atunci când se utilizează termenul ascensiune este că aceasta are o conotație în strânsă legătură cu sentimentele din călătoria spirituală. Toate sufletele sunt vrednice și toate sufletele se vor înălța la un moment dat în călătoria lor. Înălțarea nu este mai mult decât ​​creșterea peste nivelul de vibrație vechi al Pământului, sau a 3-a dimensiune.

Când vine vorba de vibrații, aceasta este un termen care descrie densitatea și frecvența din sistemul cuiva. Pentru cei din lumea Spiritului, există diferite nivele de vibrații și toate adaptate la sarcinile și îndatoririle specifice.

În timp ce vibrațiile descriu nivelul fizic de schimbare, conștiința este folosită pentru a descrie cât de mult un suflet și-a curățat propriile probleme emoționale interioare. Nivele de conștiință nu corespund vârstei, culturii sau vreunei zone geografice de pe glob. Vibrațiile și conștiința au o corelație directă, iar atunci când crește conștiința și densitatea în corpul emoțional scade, vibrația se ridică.

Cel mai important lucru este să nu etichetezi pe alții, dar să-ți continui propria ta cale de evoluție. Oriunde călătoria te duce ca un suflet individual, acolo trebuie să fii.

Învățând să recunoști orice teamă sau îndoială din corpul emoțional, ești pe cale de a o șterge complet.
Cel mai important lucru este acela de a nu te judeca pe tine și progresul propriei călătorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu